Kurumsal

Ana sayfa > Hakkımızda > Kurumsal

Tarihçemiz
1999 Yılında kurmuş olduğumuz İÇÖZ TİCARET İsimli firmamız ile Kayseri Yeni Sanayi Bölgesinde Mercedes Marka ağır vasıta araçlara ait olmak üzere Motor,Mekanik,Elektrik,Kaborta ve bilumum yedek parçalarının perakende satışına başladık. 2009 Yılında Kayseri anbar sanayide ikinci şubemizi faaliyete geçirdik. Ayrıca 1999 yılından bu tarafa sayısını gün geçtikce artırdığımız önemli ve kaliteli markaların toptan bayiliklerini sürdürmekteyiz. Bayilik sayımızı artırarak, her iki şubemizdede siz değerli iş ortaklarımıza en güzel ve kaliteli hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz.

Vizyonumuz
Siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını ve taleplerini geniş ürün yelpazemiz içerisinde en güzel şekilde karşılayarak,üst düzeyde müşteri memnuniyetini temin etmek. Kaliteli ve yüksek standartlı ürünleri müşterilerimize en hızlı ve iyi bir şekilde ulaştırmak. Fiatlarda kalite ile doğru orantili ve en uygununu sunmak. Zamanımızın değerinin bilinci içerisinde en hızlı ve kusursuz hizmek vermek.

Misyonumuz

En iyi fiatlarda,yüksek standarttaki ürünlerimiz ile güveni,kaliteyi ve müşteri memnuniyetini her zaman en ön plana alarak sizlere en güzel şekilde hizmet sunmak. Bu noktada size,zamanınıza ve hakkınıza saygı duymak. İstek ve taleplerinizi en ön plana alarak kaliteli hizmeti vermek. İnsanlığa,çevremize ve evrensel değerlere olan sorumluluğumuzu her zaman yerine getirmek.